WordPress websites op maat

Goedkope WordPress website laten maken?

Wilt u een WordPress website laten maken tegen een lage prijs en toch professioneel overkomen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen professionele, responsive WordPress websites tegen een lage prijs. Wij hebben meer dan 80 ontwerpen die wij om kunnen bouwen naar uw eigen smaak. Wij bespreken eerst met u wat uw huisstijl is en wat uw wensen zijn. Daarna bouwen wij uw idee en wens om naar de werkelijkheid. Wij richten uw website helemaal in zoals u wil, de pagina’s, contact formulieren, en slider bijvoorbeeld. Ook krijgt u bij het gekozen pakket een keyword analyse zodat u zelf Google vriendelijke teksten kunt schrijven.

Waarom een WordPress website?

Wij hebben gekozen om WordPress websites te maken omdat WordPress makkelijk te gebruiken is. Uw WordPress installatie heeft een Nederlandse gebruikersinterface waardoor het kinderspel is om uw eigen webpagina’s toe te voegen. Ook biedt WordPress een stukje SEO waardoor u beter gevonden zult worden in de zoekmachines.

Bent u geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd en wilt u een WordPress website laten maken? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage kosten.

pixeljoy-webdesign-haarlem-wie-zijn-wij
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

PixelJoy Webdesign bureau HaarlemPixelJoy Webdesign Haarlem Website Laten Maken Haarlem