MKB of Grote bedrijven

Wij helpen graag en dat wordt gewaardeerd

Sinds 2013 zijn we met passie begonnen naar onze zoektocht naar wat ondernemers nou echt graag willen. Na een lang jaar zoeken zijn we hier achter gekomen en zijn we in 2014 van start gegaan om de ondernemers hier een handje mee te helpen. Met inmiddels ruim 50 opgeleverde websites en ruim 40 tevreden klanten hebben we veel denkbare websites weten te bouwen. Onze klanten geven ons een gemiddelde van 9,6 als rapportcijfer en hier zijn we trots op! #WijHelpenGraag

Mooie Designs

93%

Makkelijk systeem

97%

Snelle service

86%

Scherpe tarieven

87%

Waarom

Omdat wij kijken vanuit het gedrag van de consumenten en luisteren naar wat de klant graag wil. Dit in samenwerking met onze kennis en kunnen, ontwikkelen we samen de beste websites, het mooiste promotiemateriaal en de beste sfeer voor uw bedrijf.

Hoe

Door onze klanten te helpen met het verbeteren van de zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van hun bedrijf op Internet. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf professioneel vertegenwoordigd is op het internet, goed gevonden wordt door je doelgroep en dat jij de middelen hebt om je bezoekers om te zetten in klanten.

Wat

Wij ontwikkelen professionele websites tegen een eerlijke prijs en hoe u het voor ogen heeft. Tijdens het maken van deze websites houden we rekening mee met hoe de klant de website bekijkt, en hoe we ze kunnen triggeren. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor fotografie, het ontwerpen van logo’s en het verzorgen van je promotiemateriaal.

Waar

PixelJoy
Spaarndamseweg 238
2021 KA, Haarlem

Contact

Telefoon
06-50520412
E-mail
info@pixeljoy.nl

Contact persoon

Dylan Hopman | Webdeveloper/ CEO

06-50520412

Info@pixeljoy.nl
Websites, Vindbaarheid, Drukwerk, Logo’s & Fotografie!

Start typing and press Enter to search