De online Succesformule

Online succes met uw bedrijf

Met onze kennis maken wij uw bedrijf online succesvol. Maar hoe doen we dat nou? Hiervoor hebben wij een aantal specifieke diensten die wij leveren om uw bedrijf succesvol te maken, deze vindt u hieronder of in de afbeelding rechts.

Logo ontwerp

Een op maat ontworpen logo om meer professionaliteit uit te stralen voor jouw bedrijf. Wij ontwikkelen logo’s naar de wensen van onze klanten, zodat het logo precies zo wordt als dat de klant voor zich ziet.

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn de must van iedere ondernemer. Zonder een professioneel en goed uitstralende visitekaart zal je minder professioneel overkomen in een face2face gesprek met een potentiële klant.

Briefpapier

Met de mooiste kwaliteit briefpapier, en het mooiste design, verstuur je jouw offertes, facturen of andere brieven met plezier. Alles compleet in de stijl van jouw bedrijf. Verstuur deze in combinatie met een bedrukte enveloppe met daarop jouw informatie, en uw potentiële klanten zullen kiezen voor jouw bedrijf.

Flyers

Naast je website en visitekaartjes, raden wij het aan om ook flyers uit te delen. Door middel van een flyer kan je in één blik alles vertellen wat je aanbiedt. Op een flyer kan je heel veel kwijt van je je klant nou eigenlijk wil aanbieden. Doe dit met een professioneel design en de juiste indeling, dan zal je email binnen de kortste keren vol stromen.

Professionele teksten

Ben je zelf geen kei in het verzinnen van de juiste web teksten en heb je geen kennis van het optimaliseren van deze teksten voor de zoekmachines? Geen probleem. Wij hebben een team van specialisten die dit voor je uit handen kunnen nemen. Met een beetje input van jou, ontwikkelen wij geoptimaliseerde teksten speciaal voor jouw website.

Fotografie

Mooie scherpe foto’s maken het verschil op een website. Zijn jouw foto’s qua kwaliteit niet goed en deze plaats je op je website, dan zal je website een stuk onprofessioneler overkomen. Maar geen zorgen, met onze kwaliteit camera’s schieten wij voor jou de mooiste beelden om jouw diensten goed in beeld te brengen.

Bedrijfsmail

Verstuur jij nu nog mail vanaf jou gmail of hotmail account? Dat kan, maar wist je dat je ook een bedrijfsmail kan gebruiken? Bij elke afgenomen website krijg je bij ons een standaard bedrijfsmail. Hiermee verstuur je gemakkelijk en snel op een professionele manier, emails naar jouw klanten.

Email handtekening

Een email handtekening is een must bij elke verzonden email. Dit kan simpel door een paar kleine woorden er neer te zetten. Maar het kan ook anders. Wij ontwerpen een te gekken handtekening voor u, met daarin uw bedrijfsinformatie, misschien wat diensten en uw logo. Dit maakt e-mailen voor jou leuker, maar ook voor de lezer van de email.

Responsive design

Een website beschikbaar voor elk beeldformaat zonder een extra applicatie hiervoor? Het is mogelijk bij PixelJoy. Wij optimaliseren jouw website zo tijdens het bouwen, dat zodra het beeldscherm verkleind, alle elementen met de website mee schalen. Zo is jouw website op elk apparaat beschikbaar.

Gebruiksvriendelijk

Allemaal hartstikke leuk zo’n mooie website, maar als hij niet zo werkt zoals jouw potentiële klanten dat willen, dan heb je er niks aan. Daarom zorgen wij ervoor dat zowel de website wordt gebaseerd op jouw wensen, maar geven wij ook advies mee hoe sommige elementen anders ingedeeld kunnen worden, zodat het ook gebruiksvriendelijk wordt voor de gebruikers.

Uitblinkend design

Naast alle voorgaande belangrijke stappen is het ook van belang dat je website er gewoon simpel weg strak uitziet en tot in de puntjes klopt. Daarom zorgen wij ervoor dat wij voor het bouwen een ontwerp uit tekenen en dit ontwerp digitaliseren in een design. Zo weet u vooraf hoe het eruit komt te zien en hebben wij een rode draad voor het uiterlijk van de website.

In lijn met je huisstijl

Bij alles wat wij voor je ontwerpen en ontwikkelen zorgen wij ervoor dat het in lijn loopt met je huisstijl. Hierdoor zie je dat alles wat we hebben ontwikkeld bij elkaar hoort en het geeft en stuk professionaliteit mee aan jouw klanten.

Google bedrijfspagina

Het is uiterst belangrijk dat jouw bedrijf bekend is bij Google. Daarom maken wij voor jou een Google bedrijfspagina aan, zodat Google weet wie jij bent en wat je doet. Daarnaast heb je te gekke snufjes waardoor professioneler staat wanneer iemand jou direct bij naam op zou zoeken binnen Google. Denk hierbij aan een routebeschrijving, foto’s en je openingstijden.

Gevonden worden

Dan last but not least, je vindbaarheid. Het is van groot belang dat je website gevonden wordt, zodat je clicks genereert op jouw website en zo meer aanvragen binnen haalt. Laten wij hier nou net in gespecialiseerd zijn en jou hierbij helpen om goed gevonden te worden binnen de zoekmachines. Dit kan zowel op een betaalde (Google AdWords) als op een “gratis” manier (SEO).

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

PixelJoy Webdesign Haarlem rijschool website laten makenPixelJoy Webdesign Haarlem Zoekmachine Optimalisatie